El teu centre hípic a Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat)

Ensinistra el teu cavall a Barcelona - Torrelles de Llobregat


ensinistrament de cavalls i ponis

Ens dediquem al correcte ensinistrament del cavall des del mateix moment del seu naixement. Tant dels nostres propis cavalls com el de clients que vulguin que els seus amics equins s'ensinistrin pel nostre personal. L'educació comença des del naixement continuant durant les diferents fases del desenvolupament de l'animal. És molt important en aquesta fase el mantenir el cavall en unes condicions de vida saludables, tant pel lloc on visqui, com les seves relacions socials. Els cavalls necessiten desenvolupar-se amb certa llibertat i amb altres cavalls.

L'ensinistrament es compon de diverses etapes.

La primera consisteix a habituar l'cavall al maneig diari. Que tingui confiança en la gent (que s'acosti quan algú entra al seu box), que vagi bé del ramal, que ens deixi manipular tot el seu cos, acceptació d'exploracions veterinàries o del ferrador si s'escau.

La segona etapa se centra a aconseguir un clar lideratge, que el cavall entengui que la millor idea és seguir les nostres indicacions, que sigui obedient i respectuós. Habituació a les cordes, a la muntura, regnes llargues, passejades pel camp del ramal, etc.

I finalment vam entrar en la tercera etapa que serà a partir dels tres anys quan treballarem al cavall muntat. Una vegada que el cavall vagi còmode amb el seu genet pel camp, podem iniciar el seu ensinistrament per disciplines concretes. L'habitual seria començar pel pleasure, per passar després a la feina de ranxo, com el Trail i el treball amb bestiar, o, si s'escau a l'Reining.Sol·licitud d'Informació


Tens preguntes que fer? contacti amb nosaltres, pots fer-ho mitjançant els nostres telèfons 654 558 448 (Gerard) / 654 777 481(Berta) o bé a través del nostre formulari de contacte on ens posarem en contacte el més aviat possible.