Els Nostres Serveis

Servei de Pupil·latge de Cavalls


Servei de Pupil·latge de cavalls a Torrelles de Llobregat.

Gràcies al servei de pupil·latge, el seu cavall es trobarà sempre en òptimes condicions. Disposem d’àmplies quadres i paddocks amb refugi.
Cada cavall rep una atenció especial i personalitzada on es té en compte la dieta i l’exercici.
Les nostres instal·lacions estan dissenyades per garantir el màxim benestar dels cavalls i poder gaudir del plaer de l’equitació amb la màxima seguretat.

Classes d'equitació


Classes d'equitació per a totes les edats.

Si el que voleu és iniciar-vos en aquest món, els nostres professionals qualificats us ajudaran tant si sou petits com grans. L’atenció personalitzada i el respecte cap als animals són l’eix principal de la nostra filosofia.

Classes de Petita Escola: pensada per als més petits, on iniciar-se a l’equitació sigui un joc amb els nostres ponis.
Classes d'Iniciació: per tenir el primer contacte amb el món del cavall i agafar les nocions més bàsiques de l’equitació en un entorn idíl·lic.
Classes de Perfeccionament i Competició: Per descobrir els secrets de l’equitació i ampliar la tècnica. Adquirint els coneixements necessaris per poder competir en la disciplina de doma clàssica.

Venda de Cavalls


Comprar un cavall

Si desitja comprar un cavall i gaudir de l’experiència única que és tenir un amic de quatre potes, poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem aquell cavall que s’adapti millor al vostre nivell i necessitats, tant si voleu sortir al camp com si voleu iniciar-vos en la doma clàssica.
A les nostres instal·lacions, el seu cavall es trobarà sempre en òptimes condicions.

Ensinistrament de cavalls


Ensinistrament de ponis i cavalls.

Tan si té un cavall jove com si el que vol és pujar de nivell el seu cavall, a Can Nicolau disposem de professionals qualificats per a poder-ho dur a terme amb la máxima seguretat.
Durant tot el procés d’entrenament ens guiarem pels principis de respecte i benestar del seu cavall i compartirem el progrés amb el seu genet.


Si vol més informació, contacta amb nosaltres.